تحولات منطقه

«محمد بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر با «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر درباره تلاش‌های میانجیگری بین آمریکا و ایران گفت و گو کردند.

گفت و گوی مصر و قطر درباره تلاش‌های میانجیگری بین آمریکا و ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر روز جمعه تماس تلفنی از بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر دریافت کرد.

بر اساس این گزارش، در این تماس تلفنی، وزرای خارجه قطر و مصر روابط دوجانبه و راه‌های حمایت و تقویت آنها را بررسی و در مورد تلاش‌های میانجیگری بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران گفت و گو کردند.

در این زمینه، دو طرف رضایت فراوان خود را از پیشرفت حاصل شده در مذاکرات بین آمریکا و جمهوری اسلامی و اعلام تیم میانجیگری پاکستان مبنی بر دستیابی به متن نهایی توافقنامه صلح ابراز کردند.

آنها همچنین ابراز امیدواری کردند که طرف‌های آمریکایی و ایرانی به زودی توافقنامه را امضا کنند.

دو طرف همچنین بر حمایت کامل خود از تلاش‌های مداوم برای حل همه مسائل معوقه از طریق گفت و گو و روش‌های مسالمت‌آمیز برای تحکیم امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی و افزایش چشم‌انداز صلح پایدار در منطقه تاکید کردند.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان جمعه شب ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در بحبوحه افزایش تلاش‌های میانجیگری پاکستان، ما کاملاً از کارزار بی‌وقفه انتشار اطلاعات نادرست توسط عناصری که می‌خواهند توافق صلح را خراب کنند، آگاه هستیم.

وی افزود: می‌توانیم تایید کنیم که متن نهایی و مورد توافق طرفین برای صلح حاصل شده است و پاکستان اکنون با هر دو طرف برای نهایی کردن مراحل بعدی همکاری نزدیکی دارد.

شهباز شریف تاکید کرد صلح هرگز تا این حد نزدیک نبوده است.

همچنین یک منبع آگاه به خبرنگار ایرنا گفت که سناتور «محمد اسحاق دار» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه پیشبرد روند میانجی گری بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، جمعه شب عازم ژنو سوئیس می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha